Próbáld ki!
Jelentkezz próbavezetésre!

Elektromos Roller Próbavezetés


Webshop

Elektromos Roller konfigurátor

Akkumulátorok

Alkatrészek, kiegészítők


Tudtad hogy...

egy elektromos roller típustól függően 20-25 km távolságot is megtehet?

egy elektromos roller 100 km metételéhez mindössze kb. 100 Ft energiát használ fel?

az elektromos roller kíméli a környezetet, mert pont annyi energiát használ fel, amennyi feltétlenül szükséges?


Cikkek

Elektromos roller vagy elektromos kerékpár?


Műszaki jellemzők

X-500 elektromos roller

Motorteljesítmény: 500 W
Akkumulátor: 36V/12 Ah
Sebesség: 25-30 km/h
Hatótávolság: 18-23 km
Max. terhelhetőség: 125 Kg
Töltési idő: 5-6 óra
Fékek: tárcsa elől, hátul
Súly: kb. 37 kg

X-800 light elektromos roller

Motorteljesítmény: 800 W
Akkumulátor: 36V/12 Ah
Sebesség: 20-23 km/h
Hatótávolság: 16-18 km
Max. terhelhetőség: 125 Kg
Töltési idő: 5-6 óra
Fékek: tárcsa elől, hátul
Súly: kb. 40 kg

X-800 elektromos roller

Motorteljesítmény: 800 W
Akkumulátor: 36V/12 Ah
Sebesség: 30-35 km/h
Hatótávolság: 13-16 km
Max. terhelhetőség: 125 Kg
Töltési idő: 5-6 óra
Fékek: tárcsa elől, hátul
Súly: kb. 40 kg

X-1000 elektromos roller

Motorteljesítmény: 1000 W
Akkumulátor: 36V/12 Ah
Sebesség: 30-35 km/h
Hatótávolság: 11-13 km
Max. terhelhetőség: 125 Kg
Töltési idő: 5-6 óra
Fékek: tárcsa elől, hátul
Súly: kb. 41 kg


Események

2011.04.22.
Critcal Mass Szeged. Mi is ott voltunk...


A rollerezéshez jó idő kell. Nézd meg milyen idő várható.  

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép


Cimkefelhő

Elektromos roller, Elektromos rollerek, Elektromos kerékpár, Elektromos bicikli, Elektromos robogó, LIFEPO4 akkumulátor, Elektromos roller akkumulátor, Szilikon akkumulátor, Ólom-zselés akkumulátor 

 

Elektromos roller shop

Elektromos roller | Akkumulátor | Alkatrészek - Kiegészítők

Elektromos roller konfigurátor

Válaszd ki magadnak milyen elektromos rollert szeretnél! Elektromos roller online megrendelése esetén, díjmentes házhozszállítás!


Akkumulátorok

36V15AH, 20Hr (SP12-12) Szilikon vegyületű meghajtó akkumulátor

Szilikon akkumulátor 12 V 15 Ah

Ciklikus üzemmódra tervezett zárt, szilikon akkumulátor. Kifejezetten ajánlott elektromos járművek meghajtó akkumulátorának. Az elektromos rollerekhez rendelhető ez a típus is. A szilikon akkumulátorok elektrolit szilikát (alkálifém: nátrium) só vegyületet tartalmaznak, amely nem környezetszennyező anyag, ellenben a hagyományos ólom – kénsavas akkumulátorokkal. A műszaki leírásban szereplő A 15Ah-ás névleges kapacitás 10.5 V-ig merítve értendő, 20 óra alatt,  de 9.6 V-ig (ez a 100%) merítve az akkut a kapacitása 16 Ah/20h. A szilikon akkumulátorok magas energiasűrűséggel rendelkeznek, nagy árammal gyors tölthetők, jól viselik a nagy indítási áramokat és igen jó hatásfokkal rendelkeznek.

Bruttó ár: 11.750 Ft

Megrendelés >>

36V12AH (6-DZM-12)  Ólom-zselés meghajtó akkumulátor

6-DMZ-12 akkumulátorCiklikus üzemmódra tervezett zárt, ólom-zselés akkumulátor csomag. Kifejezetten ajánlott elektromos járművek meghajtó akkumulátorának. Sokat kísérleteztünk azzal, melyik akkumulátor típus lenne a legmegfelelőbb, és ez az alaptípus bizonyult megfelelőnek, mert kapacitása, és élettartama kielégítő, ezen felül ez a típus megfelel a műszaki dokumentációnak is. Sajnos a piacon nagyon sok kínai importból származó rossz minőségű akku kapható, célszerű vásárlás előtt körültekintőnek lenni. Ezt a típust normál használat mellett 350-400 alkalommal lehet újratölteni, azonban kerülni kell az akku teljes lemerülését.

Bővebb információ: 6-DZM-12 akkumulátor

Bruttó ár: 10.590 Ft

Megrendelés >>


Alkatrészek - Kiegészítők

km óra elektromos rollerhezSebességmérő óra. Ha tudni szeretnéd, milyen sebességgel mész, és mekkora távolságot teszel meg, mindenképpen érdemes beszerezned egy sebességmérő órát. A km óra egyszerűen kezelhető, vízálló kivitelben készült, 7 funkcióval rendelkezik: pillanatnyi sebesség, átlagsebesség, maximum sebesség, megtett távolság, összes megett távolság, eltelt idő, idő (12/24 órás formátumban). Automatikusan kapcsol ki és be.

Bruttó ár: 1.990 Ft

Megrendelés >>

zár elektromos rollerhezKörkulcsos zár. Fontos kiegészítő arra az esetre, ha sokszor hagyod nyílt terepen elektromos rollered. Sajnos az ördög soha nem alszik, így egy percre se hagy lezáratlanul rollered, mert könnyen lába kellhet. Igaz a rollerek 35-40 kg súlyúak, de ez nem gátolja meg a rosszfiúkat. Átmérő: 2,2 cm; Hossz: 1m

Bruttó ár: 1.590 Ft

Megrendelés >>

lámpa elektromos rollerhezPower beam első és hátsó lámpa. Az első lámpa 5 ledes, nagy fényerejű ledekkel. 3 funciós, szakaszosan villog, villog, világít. 4 darab AAA elemmel működik (nem tartozék). Vizálló. A hátsó lámpa szintén 5 nagyfényerejű leddel van ellátva. 7 funkciós, azaz szakaszosan villog, villog, jobbról balra fut, illetve fordítva, világít...stb. 2 db AAA elemmel működik (nem tartozék). Vízálló.

Bruttó ár: 1.990 Ft

Megrendelés >>

aszfalt gumi elektromos rollerhezAszfalt gumi köpeny 10 inch méretben. Kiváló utcai, illetve hétköznapi használatra. Mindhárom elektromos roller típusunkhoz használható. A gumi felülete szinte sima, hasonlóan a gyorsasági motorokéhoz, ezért használata egyenletes futást és stabil úttartást eredményez. A felfújt gumi normál guminyomása 3, 3.5 Bar kell legyen! 

Bruttó ár: 4.500 Ft

Megrendelés >>


Megrendelés

 

Ha a megrendelés folyamatánál jársz, akkor már bizonyára teljesen képben vagy elektromos rollereinkkel kapcsolatban. Biztosak vagyunk abban, hogy jó döntést hoztál, és ezáltal egy olyan elektromos jármű tulajdonosa leszel, ami nagyon sokáig szolgálni fog téged. Kérjük, a vásárláshoz töltsd ki az alábbi táblázatot, majd a "Megrendelem" gomb megnyomásával azt küldd el nekünk. A vásárlás további folyamatáról kollégánk fog tájékoztatást adni.

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Telefonszám:
Megrendelni kívánt termék:*
Rendelési mennyiség:*
Szállítási mód:*
Számlázási név:*
Számlázás cím:*
Kézbesítési név:
Kézbesítési cím:
Egyéb üzenet:

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező


Vásárlási Garancia

pénzvisszafizetési garanciaAbban az esetben, ha az elektromos rollered postai úton rendeled meg, és nem lennél megelégedve annak kinézetével, teljesítményével, vagy sebességével, küldd vissza a kézhezvételtől számított 6 munkanapon belül, és visszaadjuk az árát. A pénzvisszafizetési garancia, csak sérülésmentes, hiánytalanul, tartozékaival együtt visszaküldött elektromos rollerekre vonatkozik.

Minden elektromos rollerre 1 év teljeskörű garanciát vállalunk. Ez alól kivételt képeznek az akkumulátorok, mert azok élettartama nagyban függ a használat módjától. Az akkukra 3 hónap garancia vonatkozik.